Welcome Guest [Log In] [Register]
Bookmark and Share
Welcome to LawsonTalk. We hope you enjoy your visit.


You're currently viewing our forum as a guest. This means you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use. If you join our community, you'll be able to access member-only sections, and use many member-only features such as customizing your profile, sending personal messages, and voting in polls. Registration is simple, fast, and completely free. After registration, please check your e-mail within 24 hours for an message from us, read it, and reply to it.


Join our community!


If you're already a member please log in to your account to access all of our features:

Username:   Password:
Add Reply
LBI Backoffice Report not coming in; LBI Backoffice Report for user not coming in
Topic Started: Feb 21 2017, 12:14 PM (335 Views)
iJackieR
Newbie
[ * ]
Has anyone experienced issues with back office reports not coming over to LBI? Specifically for a user?
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
Scott
Member Avatar
Newbie
[ * ]
I know this is a late response and don't expect a response but some more in-depth information would help. For anyone stumbling upon this same issue, if its user specific, I would first compare the problem user against a working user that runs the same job.

If they don't run the same job, try to narrow the problem down to whether its job specific or an issue in which the user is setup.

KB 1194981 is a great article that goes through how to setup backoffice and walks through setting up your first job/report.
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
« Previous Topic · Reporting and LBI · Next Topic »
Add Reply

Sponsored by Nogalis, Inc.